شنبه 8 اردیبهشت سال 1403 Sat, 27 Apr 2024 04:19:10 GMT
کد خبر : 42453       تاریخ : 1397/08/23 10:05:36
200 رشته جدید در حوزه علمیه طراحی شده است

200 رشته جدید در حوزه علمیه طراحی شده است

مدیر حوزه های علمیه کشور به تدوین و طراحی برنامه های کلان حوزه علمیه با توجه به موضوع آموزش و پرورش اشاره و بیان کرد: 200 رشته و گرایش در 11 حوزه دانشی حوزه‌ های علمیه طراحی شده و انجام آن که مراحل آخر را سپری می کند.

به گزارش مبشرین به نقل از ایرنا، آیت‌الله علیرضا اعرافی روز سه شنبه در دوازدهمین نشست هم اندیشی سالانه ستاد همکاریهای حوزه های علمیه و آموزش و پرورش با حضور وزیر، در مشهد افزود: در درون رشته‌ های جدید به 'فقه، اخلاق، مشاوره و علوم اجتماعی' توجه شده است.
وی ادامه داد: تعلیم و تربیت از نظر درون مایه های دینی دقیق، عمیق، پیچیده و نیز به لحاظ دانش علوم تربیتی دنیایی بی پایان است. روحانیون و مبلغان دینی باید توجه ویژه به موضوع تعلیم و تربیت داشته و در این زمینه اطلاعات عمیق و جامع کسب کنند تا پاسخگوی پرسشها و نیازها باشند.
مدیر حوزه های علمیه به سند تحول بنیادین آموزش و پرورش نیز اشاره و بیان کرد: این سند برآمده از همه تجربه های 40 سال گذشته است و باید مورد توجه و تحلیل بسیار قرار گیرد. حوزه های علمیه نیز باید برای پیشبرد اهداف سند تحول بنیادین بیش از پیش به آموزش و پرورش کمک کنند.
وی گفت: توجه به خانواده، تقویت هویت ملی اسلامی و انقلابی، هویت مستقل در برابر غرب و دیگر هویتها و همچنین نگاه جامع به تربیت اسلامی از نکات مورد توجه و کلیدی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش هستند.

* برنامه همکاری با حوزه علمیه
مشاور عالی وزیر و دبیر ستاد همکاری حوزه های علمیه و آموزش و پرورش نیز در این نشست مهمترین اقدام پارسال این ستاد را تدوین شش سند نظام تحول در شورای عالی آموزش و پرورش اعام و بیان کرد: در این مجموعه 148 راهکار و 332 برنامه مصوب شده که 55 برنامه مربوط به همکاری با حوزه های علمیه در عرصه‌ های مختلف است.
حجت‌الاسلام سیدمجتبی ملکی افزود: از پارسال تا کنون در سه مرحله 63 میلیارد ریال اعتبار به استانها برای اجرای برنامه‌ های مورد نظر تعیین و ابلاغ شده است. یکی از برنامه ‌ها اعزام روحانی مستقر در قالب 'طرح امین' است.
وی گفت: همچنین سال تحصیلی 95-96 برای سه هزار و 281 مدرسه و امسال برای سه هزار و 552 مدرسه روحانی مستقر در نظر گرفته شده است. دیدار با علما از دیگر برنامه ها است که 243 هزار نفر در سال تحصیلی 95-96 و امسال 297 هزار نفر در این برنامه شرکت می کنند.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی هم در این نشست گفت: اجرای سند تحول بنیادین اصلی ترین رسالت آموزش و پرورش است.
قاسمعلی خدابنده فلسفه تعلیم و تربیت ایران را بر مبنای تعالیم دینی، اخلاق اسامی و اخلاقمداری ذکر و بیان کرد: حوزه های علمیه می توانند در ارائه نظریات علمی و عملی در کنار آموزش و پرورش آینده ای روشن برای نسل جوان رقم بزنند.

* آمادگی حوزه علمیه خراسان برای همکاری با آموزش و پرورش
مدیر حوزه علمیه خراسان نیز در این نشست گفت: تنظیم برنامه های جامع روزآمد و کارآمد در کنار تربیت نیروی انسانی ماهر برای ورود به عرصه های گوناگون دارای اهمیت است و در عرصه تعلیم و تربیت و تبلیغ نمی توان به صورت فله ای عمل کرد.
آیت الله سید مصباح عاملی اظهار داشت: حوزه علمیه خراسان هیاتهای اندیشه ورز تشکیل داده و آمادگی دارد در عرصه های مختلف نیروی متناسب و ماهر تربیت کند و اقدامات تحولی انجام دهد.
وی گفت: حرکتهای تحولی و احیاگرانه در طول تاریخ به خصوص در شرایط فعلی که فعالیت نرم افزاری، فرهنگی و آموزشی حرف نخست را می زند دارای اهمیت است. امروز باید همت خود را صرف تعلیم و تربیت با استفاده از ظرفیت و توان بالای حوزه های علمیه و آموزش و پرورش کنیم.
دوازدهمین هم اندیشی سالانه ستاد همکاریهای حوزه های علمیه و آموزش و پرورش تا فردا در مشهد ادامه دارد.


  منبع: مبشرین|پایگاه خبر قرآنی و معارف اسلامی
       لینک مستقیم   :   http://mobasherin.ir/shownews.aspx?id=42453

نظـــرات شمـــا






سال 1402سال 1402