رئیس تبلیغات اسلامی دیر: محتوای مناسب برای نسل جوان و نوجوان تولید شود
رئیس تبلیغات اسلامی شهرستان دیر گفت: تولید محتوای مناسب بویژه برای نسل جوان و نوجوان ضروری است.
كدخبر: 24042
1397/03/02

به گزارش مبشرین، حجت الاسلام سیدابراهیم سعیدی بعد از ظهر سه‌شنبه در نشست شورای اداری بخش بردخون اظهار داشت: تلاش شده در ایام ماه مبارک رمضان برنامه هایی با محتوای دینی و قرآنی ارائه شود که ضمن جذب و سرگرم کردن مخاطبان، آموزش هایی با استفاده از محتواهای وزین داده شود تا اطلاعات مردم افزوده و تکمیل شود.

وی با بیان اینکه گروه هدف تحمل برنامه های طولانی و کسل کننده را ندارند، افزود: اگر در محافل قرآنی و مذهبی از فضای مجازی در راستای تقویت داشته‌های مردم استفاده شود این ابزار کاربردی مناسب پیدا می کند و کاربران وقت خود را برای آموزش قرآن و احکام اختصاص می دهند.

حجت الاسلام محمد جواد عاشوری امام جمعه موقت بردخون نیز گفت: ماه رمضان ماه فضیلت و نزول قرآن است و همه تلاش کنیم از این ایام برای صله رحم، توجه به محرومان و تفکر در ایات نورانی قرآن استفاده شود و جلسات قران به محلی برای بحث و گفتگوی صمیمانه و آموزنده تبدیل شود.

توسعه اشتغال در بردخون

رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان دیر نیز گفت: از سال گذشته تسهیلات پایدار روستایی و فراگیر برای افزایش اشتغال شروع شده که مبلغ ۲۲۰ میلیارد ریال برای شهرستان و از این اعتبار بالغ بر ۹۱ میلیارد و۴۴۰ میلیون ریال برای واگذاری به افراد و ایجاد اشتغال در بخش بردخون اختصاص یافته است.

الیاس شهدوست افزود: ایجاد اشتغال در روستاها مانع مهاجرت روستاییان می شود و از فرصت های اشتغال در روستاها بهره برداری می شود و موانع تولید و اشتغال روستایی برطرف می گردد که تعاونی ها نقش برجسته ای دارند و شرکت های تعاونی به عنوان روستا تعاون فعالیت می کنند.

کاهش منابع آب

مسئول مرکز جهادکشاورزی بخش بردخون نیز گفت: ثبت اطلاعات زراعی، باغی و دامی در منطقه آغاز شده که شاغلان این بخش ها می توانند در سامانه پهنه بندی ثبت اطلاعات کنند و تاکنون ۷۰۰ بهره بردار اطلاعات خود را ثبت کرده است.

حدیث بحرینی با اشاره به مشکلات کم آبی در منطقه، افزود: با وجود بحران کاهش منابع آب، نیاز به صرفه جویی است که بر این اساس بهره برداران متعهد می شوند طبق محدودیت ها همکاری و مشارکت کنند و با کاهش سطح زیرکشت در این زمینه همراهی کنند.

وی اضافه کرد: امسال با کشت محصولات جایگزین با نیاز آبی کمتر مانند کشت کلزا برای اولین بار در بخش، برگزاری کلاس های ترویجی و خارج شدن از کشت تک محصولی تلاش می کنیم مشکل کم آبی تا حدی جبران شود که نیازمند مشارکت کشاورزان هستیم.

منبع: