شنبه 1 اردیبهشت سال 1403 Sat, 20 Apr 2024 15:41:50 GMT
کد خبر : 61008       تاریخ : 1399/09/12 12:12
مباحث بیمه و مالیات مؤسسات قرآنی تسهيل شود

مباحث بیمه و مالیات مؤسسات قرآنی تسهيل شود

دبیر كمیته بانوان اتحادیه تشكل‌های قرآن و عترت با بیان اینكه اكثر مؤسسات قرآنی درآمدی ندارند و مباحث مالیاتی آن‌ها موازنه منفی دارد، اظهار کرد:‌ با توجه به مشکلات ناشی از شیوع كرونا، باید مباحث بیمه و مالیات مؤسسات قرآنی تسهيل شود.

به گزارش مبشرین، لاله افتخاری، دبیر كمیته بانوان اتحادیه تشكل‌های قرآن و عترت كشور و عضو اسبق فراكسیون قرآن و عترت مجلس، در گفت‌وگو با ایكنا از فارس، با اشاره به اخذ مالیات از مؤسسات قرآنی در برخی نقاط كشور كه چندی پیش ایكنا یک نمونه از آن را معرفی كرد، افزود: زمانی كه نماینده مجلس بودم، مباحث مالیاتی مؤسسات قرآنی را بسیار پیگیری می‌كردم تا معافیت آن‌ها اصلاح شود و حتی نیاز به ارائه اظهارنامه هم نداشته باشد.

وی ادامه داد: در آن زمان مسئولان مربوطه مباحثی درباره ارائه اظهارنامه مالیاتی مؤسسات فرهنگی مطرح می‌كردند كه شاید بخش‌هایی از آن درست بود، مبنی بر اینكه برخی مؤسسات فرهنگی گردش مالی بدی ندارند و پر نكردن اظهارنامه مالیاتی از سوی این‌گونه مؤسسات به ضرر نظام تمام می‌شود و باید طبق قانون عمل كنند، اما همچنان پیگیر بودم تا مشكلات مالیاتی مؤسسات قرآنی برطرف شود.

افتخاری افزود: صحبت‌ها و پیگیری‌هایی انجام شد تا در نهایت مصوب كردیم كه مؤسسات فرهنگی و قرآنی معافیت مالیاتی داشته باشند، اما باید اظهارنامه مالیاتی ارائه دهند، زیرا برخی از آنان ممكن است فعالیت مالی بسیاری داشته باشد، گرچه عمده مؤسسات قرآنی درآمدی ندارند و معمولاً مباحث مالیاتی آن‌ها موازنه منفی دارد و عمدتاً از هزینه‌های شخصی خود برای مؤسسات صرف می‌كنند.

رئیس هیئت اندیشه‌ورز بانوان قرآنی با بیان اینكه پیگیری‌های این مبحث همچنان ادامه یافت، تصریح کرد: اكنون بحث این است كه ممكن است مسئولان نگاه موردی و شخصی در این موارد اعمال كنند، بنابراین اطلاع‌رسانی‌ها كمک می‌كند تا مشكلات مالیاتی مؤسسات قرآنی برطرف شود.

وی با یادآوری اینكه این مباحث در اتحادیه تشكل‌های قرآنی مطرح شده و اتحادیه هم پیگیر این مسائل است، افزود: با توجه به  تأكیدات رهبر معظم انقلاب در زمینه اهمیت فرهنگ به ویژه فعالیت‌های قرآنی انتظار می‌رود دولت و مجلس توجه خاصی به این مباحث و همكاری‌های بیشتری داشته باشند.

افتخاری در پایان بیان كرد: اكثر قریب به اتفاق مؤسسات قرآنی در روزهای عادی سوددهی نداشتند و شرایط شیوع كرونا مشكلات و گرفتاری‌های آنان را بیشتر كرد، بنابراین بهتر است تسهیلی در كار آن‌ها در بحث بیمه و مالیات صورت گیرد تا این مراكز بتوانند ادامه فعالیت داشته باشند.


  منبع: مبشرین|پایگاه خبر قرآنی و معارف اسلامی
       لینک مستقیم   :   http://mobasherin.ir/shownews.aspx?id=61008

نظـــرات شمـــا






سال 1402سال 1402