جمعه 31 فروردین سال 1403 Fri, 19 Apr 2024 17:42:30 GMT
کد خبر : 53432       تاریخ : 1399/04/18 12:40
رسیدگی به بیمه فعالان قرآنی؛ مطالبه اصلی از مجلس / تجمیع شعب مؤسسه برای کاهش هزینه‌ها
حجت‌الاسلام طباطبایی خواستار شد:

رسیدگی به بیمه فعالان قرآنی؛ مطالبه اصلی از مجلس / تجمیع شعب مؤسسه برای کاهش هزینه‌ها

رئیس مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت جامعةالقرآن الکریم و اهل البیت(ع) گفت: مشکل اساسی مؤسسات قرآنی، نبود بیمه است و باید صندوقی ویژه حمایت از بیمه فعالان قرآنی تشکیل شود. این مطالبه جدی اهالی قرآن از نمایندگان ملت است.

به گزارش مبشرین، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمدمهدی طباطبایی، مؤسس و رئیس مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت جامعةالقرآن الکریم و اهل البیت(ع)، در گفت‌وگو با خبرنگار ایکنا، اظهار کرد: مهم‌ترین مسئله و دغدغه امروز و اساسی مؤسسات قرآنی بیمه است، پس اصلی‌ترین مطالبه ما از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در دوره یازدهم، بحث بیمه فعالان قرآنی است.

وی با اشاره به حضورش در جلسه‌ای با حضور محمدباقر نوبخت، معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، گفت: این جلسه چند روز پیش تشکیل شد و اینجانب به عنوان نماینده از طرف مؤسسات مردمی کشور حضور یافتم. سیدعباس صالحی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز حضور داشتند. در آن جلسه نیز مطرح کردم که مشکل اساسی مؤسسات قرآنی بیمه است و باید صندوقی ویژه قرآنیان و جدا از صندوق بیمه هنرمندان تشکیل شود.

طباطبایی با بیان اینکه گاه شاهد هستیم که شخصی حدود ۱۵ سال مشغول به فعالیت‌ قرآنی است، اما هنوز بیمه نیست، اظهار کرد: همه معلمان این اشکال را به مدیران مؤسسات وارد می‌کنند که حتی این بیمه فعالان قرآنی، بیمه نازلی است و باید بیمه‌ای مانند تأمین اجتماعی در نظر گرفته شود.

رئیس مؤسسه جامعةالقرآن با اشاره به اینکه در این جریان شیوع ویروس کرونا نیز خیلی از مؤسسات قرآنی متضرر و تعطیل شدند، بیان کرد: حتی این موضوع نیز باید مورد حمایت قرار می‌گرفت تا این مؤسسات تعطیل نشوند و حداقل حمایتی برای فعالیت مجازی آنان صورت می‌گرفت.


بیشتر بخوانید:


طباطبایی در پاسخ به این سؤال که این مؤسسه نیز به مانند مؤسسات درگیر با هزینه‌های سنگین اجاره‌بها، مواجه است، افزود: شعب مؤسسه جامعةالقرآن نیز با این مشکل مواجه شدند و بعضاً فعالیت چند شعبه نزدیک به هم را در یک شعبه تجمیع و شعب را در مکانی که خود مؤسسه مالک آن است، مستقر کردیم، اما در زمینه فعالیت مدارس مؤسسه، چون نمی‌توانستیم برای ساختمان آنها کاری انجام دهیم، قرارداد آن ساختمان‌های اجاره‌ای را مجدد تمدید کردیم.

وی با بیان اینکه برخی از مالکان محترم واحدهای استیجاری، اجاره‌بها را در ایام کرونا از شعب جامعةالقرآن دریافت نکردند، اظهار کرد: البته این موضوع خیلی محدود بود و برخی نیز اجاره‌بها را با وجود اینکه نه کلاسی برگزار می‌شد و نه شهریه‌ای اخذ می‌شد، مطالبه کردند.

طباطبایی با اشاره به اینکه البته ده‌ها مؤسسه هست که طی این ماه‌ها تعطیل شده‌اند، بیان کرد: اگر فرد و مسئولی در نظر دارد، کاری انجام دهد، باید به داد مؤسسات برسد. صدها نفر از معلمان، مدرسان و کادر اداری و اجرایی، بیکار شده‌اند و بیمه بیکاری هم ندارند.

در جلسه‌ای با حضور رئیس سازمان برنامه و بودجه مطرح کردم که مشکل اساسی مؤسسات قرآنی بیمه است و باید صندوقی ویژه قرآنیان و جدا از صندوق بیمه هنرمندان تشکیل شود

رئیس مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت جامعةالقرآن الکریم و اهل البیت(ع) با اشاره به فعالیت مجازی مؤسسات قرآنی هم‌راستا با سایر بحث آموزشی کشور و فراهم بودن و یا نبودن زیرساخت‌ها، اظهار کرد: فعالیت در فضای مجازی، نیازمند آموزش‌های لازم است. برخی از اساتید قرآنی کمترین کاری در این زمینه نکرده‌اند، بنابر این نیازمند آموزش و تزریق اطلاعات در این زمینه هستیم تا اساتید و مربیان مجموعه‌ها یاد بگیرند. جامعةالقرآن از این موضوع در وضعیت کرونا و تعطیلی‌ها استفاده و این موضوع را تبدیل به فرصت کرد. براساس گزارش‌های دریافتی از شعب مؤسسه، ۹۰ درصد شعب، فعالیت‌های خود را به سمت و سوی مجازی برده‌اند و تنها ۱۰ درصد آنها تعطیل شدند.

طباطبایی در پاسخ به این سؤال که آیا محتوای دوره‌های مجازی یکسان است، بیان کرد: محتواهای کانال‌های آموزشی یکسان است، اما کارهای اساتید و معلمان شعب در گروه‌های مختص هر شعبه متفاوت است. در این زمینه از توان مالی مؤسسه و اندکی نیز از حمایت دولت و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برخوردار شدیم، اما خیلی محدود بود.

وی با اشاره به قدردانی والدین قرآن‌آموزان از برگزاری دوره‌های مجازی روخوانی، روان‌خوانی، تجوید، مفاهیم و حفظ قرآن، اظهار کرد: بحث مجازی به مانند بحث حقیقی و چهره به چهره، تأثیرگذاری لازم را ندارد، اما بودنش بهتر از نبودش است.

طباطبایی با تأکید بر اینکه از بستر مجازی پس از ایام کرونا نیز استفاده می‌کنیم، بیان کرد: این مؤسسه دارای حدود ۸۰ مدرسه در تمامی استان‌ها و بیش از ۷۰۰ شعبه در بخش‌های خردسالان، بانوان، آقایان، پیش‌دبستانی، دبستان، متوسطه اول و دوم در سراسر کشور است.


  منبع: مبشرین|پایگاه خبر قرآنی و معارف اسلامی
       لینک مستقیم   :   http://mobasherin.ir/shownews.aspx?id=53432

نظـــرات شمـــا






سال 1402سال 1402