سه شنبه 29 اسفند سال 1402 Tue, 19 Mar 2024 14:20:54 GMT
کد خبر : 44726       تاریخ : 1397/10/27 22:14
 ساماندهی اتحادیه مؤسسات قرآنی در مجلس شورای اسلامی
عضو فراکسیون قرآن و عترت وعده داد؛

ساماندهی اتحادیه مؤسسات قرآنی در مجلس شورای اسلامی

در فراکسیون قرآن و عترت مجلس همواره تلاش داریم در کنار دغدغه‌های موجود رسالت و وظیفه قرآنی که برعهده ماست را به بهترین نحو ایفا کنیم، باید اتحادیه مؤسسات قرآنی را سامان دهیم تا این مجموعه به عنوان تشکل صنفی مؤسسات انسجام پیدا کرده و نقش‌آفرین باشد، چراکه با ساماندهی اتحادیه مطالبات بهتر پیگیری می‌شود.

به گزارش مبشرین به نقل از ایکنا، علی‌اکبر کریمی، نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی، امروز، ۲۶ دی‌ماه در همایش توجیهی آموزشی مؤسسات قرآن و کارشناسان قرآنی ادارات کل آموزش و پرورش، فرهنگ و ارشاد اسلامی و اوقاف استان در راستای تبیین اهداف طرح بشارت و آزمون طرح ملی تربیت حافظان که در امامزاده محمدعابد(ع) اراک برگزار شد، گفت: در قرآن سبقت گرفتن در امور خیر همواره مورد تأکید است و چه بسیار پسندیده است این سبقت در نشر مفاهیم و معارف قرآن باشد.
وی تصریح کرد: این مصحف شریف الگو و مدل زندگی و انسان‌سازی را تا پایان جهان تبیین کرده است، خداوند در قرآن می‌فرماید؛ «تِبْيَانًا لِكُلِّ شَيْءٍ»؛ لذا انسان برای پیشرفت و دست یافتن به مبانی نهفته در این کتاب آسمانی تلاش کند، اهل‌بیت(ع) سیره و روش زندگی را برای ما به ارمغان آوردند که باید مورد توجه قرار گیرد.
کریمی اضافه کرد: بسیار لازم است در حوزه فعالیت‌های قرآن از اتحاد و انسجام هماهنگ برخوردار باشید، عملکرد جریزه‌ای، بخشی‌نگری و تعصبات دستگاهی یک آفت در فعالیت‌های فرهنگی است، در زمانی که تهاجم فرهنگی متوجه جامعه اسلامی ماست وظیفه داریم بهتر از قبل در حوزه قرآن قدم برداریم.
وی ادامه داد: گاه به دلیل مشکلات مالی دولت و یا بی‌انگیزه بودن برخی مسئولان به فعالیت‌های قرآنی و اولویت ندانستن برنامه‌های فرهنگی و قرآنی باعث شده در این حوزه با سختی‌هایی مواجه باشیم. مسئولان می‌توانند در حد بضاعت کشور در این راستا قدم بردارند و برای فعالیت بیشتر نوجوانان و جوانان در رشته‌های قرآن مشوق باشند.
کریمی از مسابقات قرآن طرح ملی تربیت حافظان به عنوان الگوی مناسب برای گام نهادن نوجوانان در حوزه قرآن یاد کرد و افزود: آزمون طرح تربیت حافظان بهانه‌ای برای ایجاد انگیزه جهت حضور قاریان و حافظان در رشته‌های مختلف قرآنی است که می‌تواند توسط سه دستگاه تأثیرگذار آموزش و پرورش، اوقاف و ارشاد ساماندهی شود.
عضو فراکسیون قرآن و عترت مجلس اظهار کرد: آزمون سراسری حفظ قرآن به مثابه کنکوری قوی بین حافظان است که باید توسعه پیدا کند، این مرحله گامی برای ورود به مرحله مفاهیم است، همه مسئولان به ویژه دستگاه‌های تأثیرگذار باید برای نشر معارف قرآن همت گماشته و برای تقویت هرچه بهتر نوجوانان در این حوزه برنامه‌ریزی کنند.
وی در پایان گفت: در فراکسیون قرآن و عترت مجلس همواره تلاش داریم در کنار همه دغدغه‌های موجود رسالت و وظیفه قرآنی‌ای که برعهده ماست را به بهترین نحو ایفا کنیم. باید اتحادیه مؤسسات قرآنی را سامان دهیم تا این مجموعه به عنوان تشکل صنفی مؤسسات انسجام پیدا کرده و نقش‌آفرین باشد، چرا که با ساماندهی اتحادیه مطالبات بهتر پیگیری می‌شود.


  منبع: مبشرین|پایگاه خبر قرآنی و معارف اسلامی
       لینک مستقیم   :   http://mobasherin.ir/shownews.aspx?id=44726

نظـــرات شمـــا






سال 1402سال 1402