سه شنبه 29 اسفند سال 1402 Tue, 19 Mar 2024 05:42:37 GMT
کد خبر : 44677       تاریخ : 1397/09/27 12:08:44
 «انفاق» معامله پرسود با خداست
مدیر کل اعزام مبلغ اوقاف و امور خیریه در بوشهر:

«انفاق» معامله پرسود با خداست

مدیر کل اعزام مبلغ سازمان اوقاف و امور خیریه کشور با بیان اینکه خداوند برای فرد انفاق کننده پاداش بزرگ در نظر می گیرد، گفت: عمل انفاق تجارت پرسودی برای شخص در پی خواهد داشت.

به گزارش مبشرین به نقل از حوزه، حجت الاسلام هادی شفیع زاده، صبح یکشنبه در دوره آموزشی مبلغان بومی بوشهر، در سالن جلسات مدیریت حوزه علمیه استان، با تبریک میلاد امام حسن عسکری(ع) گفت: در کتاب وحی الهی سه کلمه مترادف انفاق، احسان و صدقه وجود دارد که هر کدام از این ها معانی خاص خود و تفاوت هایی با یکدیگر دارند.

مدیر کل اعزام مبلغ سازمان اوقاف و امور خیریه کشور با اشاره به موضوع انفاق، اظهار کرد: انفاق در اصطلاح به معنای بیرون آوردن مال و ملک خود و قرار دادن آن در ملک دیگری است.

وی با بیان اینکه خداوند برای فرد انفاق کننده پاداش بزرگ در نظر می گیرد، ابراز داشت: عمل انفاق سبب آمرزش انسان و تجارت پرسودی برای شخص در پی خواهد داشت به ویژه اگر در عبودیت با خداوند معامله کنیم قطعاً پر سود است.

حجت الاسلام شفیع زاده به شرایط انفاق اشاره کرد و گفت: انفاق باید از بهترین اموال و مورد نیاز شخص باشد و به کسانی انفاق شود که سخت در زندگی نسبت به تامین اولویت های خود نیازمندند و با انفاق گره ای از مسائل آنها حل شود.

مدیر کل اعزام مبلغ سازمان اوقاف و امور خیریه کشور تصریح کرد: انفاق توأم با اخلاص و خلوص باشد و اگر به صورت پنهانی انجام شود بهتر است؛ کوچک شمردن انفاق از شرایط این عمل است و باید از اموال مورد علاقه شخص و حلال باشد و در همه حال خداوند را مالک اصلی و حقیقی آن بداند.

وی در ادامه به بیان تفاوت وقف با انفاق، صدقه و احسان پرداخت و ابراز داشت: وقف یکی از مصادیق انفاق است، با این تفاوت که وقف ماندگار است، اما انفاق، صدقه و احسان یک بار انجام می شود.

مدیر کل اعزام مبلغ سازمان اوقاف و امور خیریه کشور با تشویق مبلغان نسبت به این عمل نیکو و پسندیده، گفت: پیش از ما کسانی بودند که کاشتن تا ما برداشت کنیم و الان زمان کاشت ما و برداشت آیندگان و فرزندان ما است.

حجت الاسلام شفیع زاده، پیامبر(ص) را اولین مروج وقف دانست و گفت: در سال سوم هجری پیامبر(ص) هفت باغ را وقف کرد و پس از آن امام علی(ع) یکی دیگر از وقف کنندگان بزرگ در تاریخ است و در زمانی که داشتن چاه یک کار پر در آمد به شمار می رفت امام علی(ع) چندین چاه را وقف کرد.


  منبع: مبشرین|پایگاه خبر قرآنی و معارف اسلامی
       لینک مستقیم   :   http://mobasherin.ir/shownews.aspx?id=44677

نظـــرات شمـــا






سال 1402سال 1402