جمعه 10 فروردین سال 1403 Fri, 29 Mar 2024 18:59:11 GMT
کد خبر : 44365       تاریخ : 1397/09/19 12:12:02
 تاثیر روی کار آمدن ترامپ بر زندگی مسلمانان آمریکا
دانشگاه ایالتی وین گزار داد:

تاثیر روی کار آمدن ترامپ بر زندگی مسلمانان آمریکا

دانشگاه ایالتی وین واقع در ایالت میشیگان در تحقیقات جدیدی، تاثیر روی کار آمدن دونالد ترامپ بر جوامع اسلام و ترویج اسلام هراسی را مورد ارزیابی قرار داد.

به گزارش مبشرین به نقل از arabamericannews، دانشگاه ایالتی وین در دیترویت، یک ارزیابی تحقیقاتی در خصوص واکنش های برانگیخته از دولت دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در میان جوامع اسلامی انجام داده است.

دانشگاه ایالتی وین یکی از دانشگاه های معتبر ایالات متحده می باشد که در شهر دیترویت در ایالت میشیگان واقع شده است.

سازمان ارتباطات دانشگاه نتایج تحقیقات را در یک نشست در 27 نوامبر ارائه داد. دکتر استین اکریت، مدیریت برنامه خبرنگاری دانشگاه، در این جلسه محققان شرکت کرده در این مطالعه را معرفی کرد.

اکریت که یکی از تهیه کنندگان سابق خبرگزاری الجزیره بوده، و پیش از این نیز مطالعاتی در خصوص هویت اسلامی انجام داده، گفت: هنگامی پروژه  را آغاز کردیم که کمپین انتخاباتی ترامپ آغاز به کار کرد.

وی گفت که مطالعه دوره زمانی شامل نیمه دوم کمپین، فصل انتخابات، پیش از انتصاب و 100 روز نخست ریاست جمهوری را دربرداشته است.

2016، نقطه اوج اسلام هراسی

اکریت گفت: ما تمام این دوره را پوشش داریم و لازم به گفتن نیست که سال 2016، آغاز یک اوج در اسلام هراسی در دهه اخیر بوده است. آنچه ما در تحقیقاتمان پرسیده ایم این بود: این تجربه چگونه بوده است؟ اگر برایتان رخ داد چه باید بکنید؟ آنلاین یا رودرو چه برخوردی باید داشته باشد؟

به گفته وی، دو سوم شرکت کنندگان در این تحقیق در رده سنی18 – 23 سال بوده اند ولی به نیمه 50 نمی رسیده اند. آن ها از پیشینه های قومیتی مختلف بوده و مسلمانانی از لبنان، بوسنی، اروپا و دیگر کشورها را تشکیل می دادند.

این محقق دانشگاهی افزود: پاسخ ها به اسلام هراسی مرتبط با تجربه هایی بوده که مردم داشته اند و متاسفانه باید بگویم تجربه های مختلف از خصومت های ریز و درشت گرفته تا نشانه های آشکار نژادپرستی دیده شده است.

گفته می شود براساس این تحقیقات اعضای جامعه اسلامی به این نتیجه رسیده اند که باید بهترین نماینده برای دین شان در غرب باشند، در غیر این صورت مردم آن ها را نمادی برای اسلام در نظر گرفته و رفتار اشتباه آن ها را به چشم کلی خواهند نگریست.

به گفته یکی از محققان، تقریبا 75% مصاحبه شدگان، تجربه آنلاین اسلام هراسی داشته اند. و بسیاری از اسلام هراسی ها در فضای اینترنتی رخ داده است./حوزه

 


  منبع: مبشرین|پایگاه خبر قرآنی و معارف اسلامی
       لینک مستقیم   :   http://mobasherin.ir/shownews.aspx?id=44365

نظـــرات شمـــا






سال 1402سال 1402