چهارشنبه 5 اردیبهشت سال 1403 Wed, 24 Apr 2024 05:29:59 GMT
کد خبر : 43522       تاریخ : 1397/08/27 10:13:02
۴۰هزار هیئت مذهبی در سامانه طوبی ثبت‌ شد

۴۰هزار هیئت مذهبی در سامانه طوبی ثبت‌ شد

رئیس شورای هیئت‌های مذهبی کشور گفت: از ۹۲ هزار هیئت مذهبی کشور تاکنون اطلاعات حدود ۴۰ هزار هیئت‌های مذهبی آن در سامانه طوبی ثبت‌ شده است.

 

به گزارش مبشرین به نقل از تسنیم، نوشاد نوشادی صبح امروز در حاشیه مراسم جشن و محفل انس با قرآن که در حسینیه شهید ملاح خورموج برگزار شد در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در سطح کشور 92 هزار هیئت مذهبی شناسنامه فعالیت می‌کنند که از این تعداد تاکنون اطلاعات حدود 40 هزار هیئت‌های مذهبی آن در سامانه طوبی ثبت‌ شده است.

رئیس شورای هیئت‌های مذهبی کشور بابیان این‌که موکب‌های کشور ثبت سامانه طوبی می‌شوند گفت: یکی از برنامه‌های این شورا شناسنامه‌دار کردن موکب‌هاست که پس‌ از آن نیز در سامانه طوبی ثبت اطلاعات می‌شود.

وی از ساماندهی موکب‌های درون کشور خبر داد و افزود: باید مشخص شود مدیریت موکب کیست، مسئولیت فرهنگی، معاون آن بر عهده چه کسی است و در چه حوزه‌ای فعالیت درمانی، بهداشتی، غذایی، پذیرایی، دارویی و ... انجام می‌دهند تفکرات آن‌ها مشخص شود به کجا وصل هستند بسته‌های مالی آن‌ها مشخص شود که از کجا حمایت مالی می‌شوند ساماندهی و شناسنامه‌دار می‌شوند.

نوشادی مسئولیت هیئت‌های مذهبی را  ترویج شعائر مذهبی و دفاع از امامت و ولایت دانست و گفت: استفاده سیاسی و ابزاری از تریبون هیئت‌های مذهبی و مجالس به نفع گروه‌ها و اشخاص سیاسی ممنوع است و هیئت‌های مذهبی فقط باید محفل ترویج شعائر مذهبی و دفاع از امامت و ولایت باشند.

رئیس شورای هیئت‌های مذهبی کشور بابیان این‌که بیش از 95 درصد هزینه‌های موکب‌ها توسط خیران و مردم تأمین‌شده است گفت: تمام هزینه و اداره هیئت‌های مذهبی و دسته‌جات عزاداری، مردمی است و هیچ‌گونه حمایت مالی از دولت دریافت نمی‌کنند و موکب‌هایی که در ایام اربعین در مسیر شهر کربلا تا نجف، مهران، شلمچه فعال بودند حدود پنج درصد کمک‌های دولتی در حوزه بهداشتی، درمانی، پزشکی، دارویی و آمبولانس و کمک‌های لجستیکی، امنیتی، ولی نزدیک به یک‌هزار و 300 موکبی که در عراق دایر شده بود هزینه مالی موکب‌ها توسط خیران و مردم تأمین‌شده است.

وی در پاسخ به این سؤال که برخی شایعاتی حکایت از دریافت پاکت‌های 50، 70 و... میلیونی توسط مداحان می‌کنند درحالی‌که این قشر یکی از محروم‌ترین اقشار جامعه به شمار می‌روند نظر شما در این زمینه چیست؟ تصریح کرد: چنین موضوعی به‌هیچ‌وجه صحت ندارد زیرا مداحان ما مظلوم‌ترین قشر جامعه هستند البته شاید مداحانی به‌اندازه انگشتان دست باشند که رقم 10 میلیون تومان دریافت کنند و کمک‌هایی که مداحان دریافت می‌کنند هدیه ناچیزی است که در مراسم‌ها آن‌هم در پاکت‌های بسته دریافت می‌کنند برخی هستند که اصلاً هدیه‌ای نمی‌گیرند.

نوشادی تأکید کرد: این شایعاتی تبلیغات سویی است که برای بدنام کردن و بدبینی مردم به هیئت‌های مذهبی توسط دشمنان صورت می‌گیرد.

وی افزود: دشمن از این شایعات مهم‌ترین هدفی که دنبال می‌کندد تضعیف فرهنگ عاشورا است و متأسفانه افراد ساده لوح نیز دنبال‌روی این شایعات هستند درصورتی‌که مداحان کشور ضعیف‌ترین قشر جامعه هستند.


  منبع: مبشرین|پایگاه خبر قرآنی و معارف اسلامی
       لینک مستقیم   :   http://mobasherin.ir/shownews.aspx?id=43522

نظـــرات شمـــا






سال 1402سال 1402