سه شنبه 4 اردیبهشت سال 1403 Tue, 23 Apr 2024 23:36:13 GMT
کد خبر : 18074       تاریخ : 1396/12/29 19:25
گزیده‌ای از مهم‌ترین فعالیت‌های بنیاد شهید و امورایثارگران در سال 96

گزیده‌ای از مهم‌ترین فعالیت‌های بنیاد شهید و امورایثارگران در سال 96

بنیاد شهید و امور ایثارگران گزیده‌ای از مهم‌ترین فعالیت‌های‌‌شان را طی سال‌های ۹۲ تا پایان بهمن ماه سال ۹۶ منتشر کرده است.

به گزارش مبشرین به نقل از ایکنا، بنیاد شهید و امور ایثارگران براساس اهداف، راهبردها و مأموریت ذاتی خود، وظیفه توسعه و ترویج فرهنگ والای ایثار و شهادت و همچنین ارائه خدمات مطلوب در حوزه‌های مختلف فرهنگی، درمانی، آموزشی، معیشتی را به خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران را برعهده دارد.

دویست و بیست و پنج هزار و هفتصد و نود شهید، پانصد و شصت و هفت هزار و صد و بیست و هفت جانباز و چهل و دو هزار و نهصد و نود و چهار آزاده در بانک اطلاعاتی بنیاد شهید و امورایثارگران ثبت شده است. همچنین در مجموع سه میلیون و سیصد و بیست و دو هزار و صد و یازده نفر تحت پوشش بنیاد شهید هستند.

ایجاد آرامش در بین جامعه هدف

قبل از شروع به کار دولت تدبیر و امید، تصویب طرح تحقیق و تفحص، درگیری‌های سیاسی، رودررویی با رسانه‌ها، فضای حاکم برخانواده بزرگ ایثارگری را ملتهب و بسیار ناآرام کرده بود. از این رو در اولین گام بازگشت اعتماد به جامعه هدف در دستور کار تیم مدیریتی بنیاد شهید و امور ایثارگران قرار گرفت.

دوری از نزاع‌های سیاسی، تعیین خط مشی رسانه‌ای با تأکید بر تعامل مؤثر با رسانه‌ها، انجام مصاحبه‌های دقیق و حساب شده در کنار دیگر اقدامات مانند آغاز پرداخت مطالبات ایثارگران، انتصاب مدیران دلسوز و کارآمد از بدنه و درون سازمان به تلطیف فضای ملتهب به وجود آمده کمک شایانی کرد. کاهش چشمگیر مراجعات به مسئولان و بنیاد از اثرات ملموس این اقدامات به شمار می‌رود.

پرداخت مطالبات ایثارگران

با برنامه‌ریزی‌های انجام شده بنیاد شهید و امور ایثارگران معوقات سال‌های ۷۶ تا ۹۲ خانواده‌های معظم شهدا که در دولت‌های مختلف به علت بارسنگین مالی پرداخت نشده بود، پرداخت شد. همچنین مطالبات آنها در سال‌های ۹۳ و ۹۴ نیز پردخت شد که مجموع معوقات و مطالبات پرداخت شده بیش از پنج هزار میلیارد تومان بوده است.

پرداخت مطالبات سال ۹۵ خانواده معظم شهدا در ۲۰ استان سیستان و بلوچستان، ایلام، بوشهر، هرمزگان، کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختاری، کرستان، گلستان، لرستان، کرمانشاه،  اردبیل، سمنان، خراسان جنوبی، خراسان شمالی، مرکزی، شهرستان‌های استان تهران، زنجان، قزوین، البرز و یزد از نیمه شهریورماه سال جاری آغاز شده است و پرداخت مطالبات در سایر استان‌ها درحال پیگیری است.

قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران

درحال حاضر بیش از ۸۰ درصد مواد و احکام قانون مذکور به مرحله اجرا رسیده است و اجرای مابقی آن نیز در دستور کار قرار دارد. از طرف دیگر اجرای بخش احکام ایثارگران در برنامه ششم توسعه نیز آغاز شده و بخشی از آئین‌نامه‌های اجرایی آن نیز برای تصویب به هیأت دولت ارسال شده است.

تشکیل دبیرخانه شورای عالی ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت

براساس ماده ۶۳ قانون جامع شورای عالی ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت به منظور استفاده از تمام ظرفیت‌های نظام برای توسعه و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و نهادینه کردن آن و زنده نگه‌داشتن یاد شهیدان در دولت تدبیر و امدی این شورا تشکیل شد. پس از تدوین و ابلاغ دستورالعمل تشکیل شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در استان‌ها از ابتدای سال ۹۵ این شوراها با ریاست استانداران و دبیری مدیران کل بنیاد شهید و امور ایثارگران در سطح همه استان‌های کشور تشکیل شده است.

از مهم‌ترین فعالیت‌های این دبیرخانه از سال ۹۲ تا کنون می‌توان به تشکیل اولین جلسه شورای عالی با حضور رئیس‌جمهور و اعضای شورای عالی، تدوین راهبردها و سیاست‌های کلان شورای عالی ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت، تدوین سند جامع شورای عالی ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت، تدوین نظام‌نامه جامع حوزه ترویج ایثار و شهادت، تدوین نقشه جامع علمی و ایجاد نظام پایش ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت اشاره کرد.

فعالیت‌های ورزشی – اردویی

از جمله اقدامات حوزه فرهنگی بنیاد اجرای اردوهای زیارتی و سیاحتی برای خانواده معزز شهدا و ایثارگران است. براین اساس از سال ۹۲ تا پایان بهمن ماه سال ۹۶ تعداد هشت هزار و پانصد و ده اردو زیارتی و سیاحتی برگزار شده است و تعداد هشت میلیون و پانصد و شانزده هزار و پنجاه و هفت نفر از جامعه معزز ایثارگری نیز در اردوهای بزرگ شده شرکت کرده‌اند. همچنین طی این بازه زمانی تعداد ۵۷ مسابقه ملی در زمینه ورزشی برگزار شده است. همچنین ۳۲۲ هزار و دویست و نود و چهار نفر از ایثارگران در مسابقات ورزشی و ۹ میلیون و صد و هفتاد هزار و ده نفر از ایثارگران در تمرینات ورزشی شرکت داشته‌اند.

بزرگداشت روز شهید

از سال ۸۳ که ۲۲ اسفندماه به عنوان روز بزرگداشت شهدا در شورای عالی انقلاب فرهنگ تصویب شد تا سال ۹۲ به این موضوع به صورت  جدی پرداخته نشد، لیکن در دولت یازدهم به طرق مختلف جهت اطلاع‌رسانی و بزرگداشت این روز اقدام شد به گونه‌ای که براساس نظرسنجی‌های انجام شده قبل و بعد از برگزاری مراسم‌های مرتبط با روز شهید، شناخت و آگاهی مردم از روز شهید قبل از اجرای برنامه‌های فرهنگی روز بزرگداشت شهدا سال ۹۲ یک درصد، در سال ۹۲ پس از اجرای اولین سال مراسم به ۱۷ درصد و در سال ۹۳ حدود ۶/۳۴ درصد بوده است. این میزان برای سال ۹۴ به بیش از ۴۴ درصد رسید و در سال ۹۵ به حدود ۵۰ درصد افزایش یافت.

فعالیت‌های فرهنگی و تبلیغات

برگزاری بیش از دوهزار یادواره ملی، استانی، شهرستانی و روستایی و همچنین کنگره و همایش ملی از اقدامات این حوزه از بنیاد است که از جمله برنامه‌های اجرا شده می‌توان به مراسم پدران آسمانی، ورود آزادگان، عطرافشانی گلزارشهدا، همایش ملی جانبازان، کنگره ملی و همایش شهدای فجرآفرین، مراسم ۲۲ اسفند، کنگره ملی وهمایش سراسری لاله‌های سفید، کنگره ملی و همایش سراسری شهدای مدافع حرم، تجلیل از خادمان شهدا و ایثارگران(کارمندان و بازنشستگان) اشاره کرد. از سال ۹۲ تا پایان بهمن ماه سال ۹۶ تعد پنج میلیون و دویست و هشتاد هزار نفر از ۲۲ موزه شهدا بازدید داشته‌اند.

فعالیت‌های حوزه اسناد و انتشارات

با اقدامات انجام شده در زمینه انتشارات از سال ۹۲ تا پایان بهمن‌ماه سال ۹۶ یک هزار و نود و دو کتاب و ۲۳۵ نشریه در حوزه فرهنگ ایثار و شهادت منتشر شده است. در زمینه اسناد ایثارگران نیز از سال ۹۲ تا پایان بهمن‌ماه سال ۹۶، نوزده هزار و هفتصد و شصت و یک اسناد مکتوب از ایثارگران و ۱۴ هزار و هفتصد و پنجاه و سه مورد خاطره‌نگاری والدین شهدا جمع‌آوری شده است.

حوزه آموزش

در سال‌های ۹۲ تا ۹۵ بیش از ۲۰۰ هزار دانش‌آموز، دانشجو و طلبه شاهد و ایثارگر تحت پوشش خدمات آموزشی بنیاد بوده‌اند. در سال ۹۶ تعداد ۵۱ هزار و ۴۳۶ دانش‌آموز، ۱۵۸ هزار و ۲۱۸ دانشجو و دوهزار و چهارصد و پنجاه طلبه تحت پوشش خدمات آموزشی بنیاد قرار دارند.

حوزه هنری – نمایشی

از آنجا که یکی از شیوه‌های مؤثر در ترویج فرهنگ والای ایثار و شهادت، استفاده از ابزار هنری و نمایشی است، از این رو حوزه فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امورایثارگران با استفاده از ظرفیت‌های مختلف در این راستا اقدامات قابل توجهی انجام داده است که از جمله  می‌توان به اجرای ۲۲ برنامه قرآنی و معارف اسلامی از سال ۹۲ تا پایان سال ۹۶ اشاره کرد که در این برنامه‌ها یک میلیون و پانصد و نود و نه هزار و چهارصد و هشتاد و پنج نفر در این بازه زمانی شرکت داشته‌اند. همچنین ۴۹۹ هزار دقیقه تولید و پخش رادیویی و ۲۵۰ هزار دقیقه تولید و پخش برنامه تلویزیونی از دیگر اقدامات این حوزه به شمار می‌رود.

اجرای طرح سپاس از ایثارگران

سیاست و رویکرد بنیاد بر اساس آموزه‌های دینی، فرمایشات و رهنمودهای مقام معظم رهبری مراجعه مسئولان و کارکنان بنیاد به ایثارگران جهت ارائه خدمت در نزدیک‌ترین محل و به کلامی بهتر در محل اقامت ایشان است که در آن اصل مراجعه خادم به مخدوم تجلی می‌شود. با این توصیف بنیاد شهید و امورایثارگران با تعریف و تدوین طرح سپاس گام بلندی را در این زمینه برداشته است.

ساماندهی گلزار شهدا

ساماندهی گلزار شهدا به عنوان نماد عینی ایثار و شهادت در گوشه‌گوشه کشور با استفاده از بودجه استانی و همیاری سایر دستگاه‌ها در جریان است که تا کنون از مجموعه دوهزار و صد و پنجاه یک گلزار شامل ۲۲۳ هزار و ششصد و سی میار منور شهید حدود ۱۴ هزار و ۳۲۶ گلزار شامل ۱۴۹ هزار و ۲۲۲ مزار ساماندهی شده است. همچنین سامانه زیارت مجازی گلزار و مزار شهدا در دامنه www.golzar.isaar.ir  به عنوان اولین بستر ارائه اطلاعات مربوط به شهدا و بهره‌گیری معنوی با استفاده از زیرساخت‌های دولت الکترونیک. بارگذاری اطلاعات گلزار و مزار شهدا و وضعیت ساماندهی درسامانه سجایا برای در دسترس قرارگرفتن آمار و اطلاعات برای همکاران در سراسر کشور.

حوزه رفاه و معیشت ایثارگران

در این رشته فعالیت در مجموع از سال ۹۲ تا پایان بهمن ماه سال ۹۶ تعداد ۵۱ هزار و ۹۲۱ نفر از طریق استخدام در دستگاه‌های دولتی و غیردولتی و ۴۰ هزار و ۶۴۹ نفر از طریق خوداشتغالی و کارآفرینی و در مجموع بیش از ۹۲ هزار و ۵۷۰ فرصت شغلی برای ایثارگران ایجاد شده است.

تشکیل صندوق اشتغال و کارآفرینی ایثارگران

به استناد ماده ۳۲ قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران و با هدف توسعه و تقویت اشتغال و کارآفرینی ایثارگران، اعطای تسهیلات خوداشتغالی به ایثارگران، حمایت از کارآفرینان شاهد و ایثاگر، کمک به تأمین مالی مجریان طرح‌های خوداشتغالی، تأمین منابع مالی جهت فعالیت زیرساخت اشتغال  و توانمندسازی شغلی ایثارگران، صندوق اشتغال و کارآفرینی ایثارگران پس از تصویب آئین‌نامه آن در سال ۹۴ در هیأت دولت در بنیاد تشکیل شده است. از آذرماه سال ۹۵ این صندوق شروع به فعالیت کرده و تا کنون بالغ بر ۱۷۰۰ میلیارد ریال تسهیلات از اعتبارات صندوق و منابع بانک‌ها برای اشتغال و کارآفرینی به جامعه ایثارگری پرداخت کرده است.

راه‌اندازی برنامه برخط ۱ و ۲

از ابتدای سال جاری زمینه ثبت درخواست شغل از طریق پایگاه اطلاع‌رسانی ایثار(برخط ۱) فراهم شده است تا ایثارگران بدون مراجعه به بنیاد بتوانند از طریق اینترنت نسبت به ثبت درخواست بیکاری خود اقدام کنند که تا کنون  ۴۸ هزار و هفتصد و هفتاد و نه نفر از متقاضیان اشتغال با مراجعه به پایگاه اطلاع‌رسانی ایثار درخواست خود را ثبت کرده‌اند.

همچنین با توجه به اعلام رضایتمندی ایثارگران از برخط ۱، برنامه‌ریزی لازم در راستای ارائه سایر خدمات از طریق درگاه الکترونیکی با راه‌اندازی برخط ۲(ثبت درخواست بهره‌مندی از تسهیلات خوداشتغالی از طریق پایگاه اطلاع‌رسانی ایثار صورت پذیرفت. پس از آماده‌سازی در ایام‌الله دهه فجر انقلاب به صورت آزمایشی اجرا شد. مقرر است این طرح پس از رفع مشکلات احتمالی از ابتدای سال ۹۷ در پایگاه اطلاع‌رسانی ایثار قرار گیرد.

مددکاری و مشاوره

یکی از اقدامات بنیاد شهید و امورایثارگران جهت توانمندسازی جامعه هدف در زمینه مدیریت مشکلات و حل مسائل خود ارائه خدمات مددکاری و مشاوره است که این خدمات به دو صورت فردی و گروهی انجام می‌شود.

تسهیلات رفاهی

یکی از اقدامات این حوزه ارائه هدیه ازدواج به جامعه، هدف بنیاد است که از سال ۹۲ تا کنون به هشت هزار و هفتصد و هشتاد نفر از ایثارگران ارائه شده است.

یکی دیگر از اقدامات بنیاد شهید و امورایثارگران پرداخت بیممه عمر حوادث به ایثارگران است. از سال ۹۲ تا بهمن ماه سال ۹۶ تعداد سه میلیون و سیصد و هشتاد و هشت هزار و پنجاه و سه نفر از ایثارگران از بیمه عمر و حوادث بهره‌مند شده‌اند.

پرداخت خسارت ایثارگران آسیب‌دیده در مناطق زلزله‌زده

براساس تمهیدات پیش‌بینی‌ شده منازل مسکونی همه ایثارگران کشور توسط بنیاد شهید و امورایثارگران تحت پوشش بیمه حوادث غیرمترقبه قرار دارند و در رابطه با وقوع زلزله در مناطق زلزله‌زده(استان‌های کرمانشاه، ایلام، کردستان و کرمان) خسارت‌های مربوط به منازل آسیب‌دیده نیز طبق قرارداد با شرکت بیمه البرز تا سقف ۳۵ میلیون تومان به تناسب میزان خسارت وارده، کارشناسی و پرداخت شده و یا در شرف پرداخت است.

کمک به تأمین مسکن ایثارگران

در مجموع از سال ۹۲ تا پایان بهمن ماه سال ۹۶ قریب به ۱۸۹ هزار و ۹۸۹ نفر از ایثارگران تسهیلات مسکن(وام بانکی ساخت و خرید مسکن) و ۱۹ هزار و ۵۲۵ مورد واگذاری زمین و یا پرداخت سهم ریالی زمین، به ایثارگران واجد شرایط واگذار و یا پرداخت کرده است. همچنین از محل منابع خود ۱۳ هزار و ۶۹۸ نفر از ایثارگران کمک‌های بلاعوض تأمین مسکن استفاده کرده‌اند.

از جمله اقدامات و طرح‌های تحولی به انجام رسیده در طول سال ۹۶ می‌توان به ثبت نام متقاضیان جهت بهره‌مندی از تسهیلات خرید یا ساخت مسکن از طریق اینترنت، ایجاد یک وب‌سرویس مشترک با سازمان ملی زمین و مسکن در خصوص سوابق تسهیلات ارائه شده خرید یا ساخت مسکن از ابتدا تا کنون به منظور شفافیت و دسترسی سریع به اطلاعات، ایجاد بستر الکترونیک تحت پوشش سیستم سجایا جهت ورود به برنامه مصوب جانبازان، ساماندهی مسکن همسران، والدین  شاهد و...... اشاره کرد.

مناسب‌سازی محیط شهری

برخی از اقدامات انجام شده طی سال‌های ۹۲ تا پایان بهمن ماه سال ۹۶ می‌توان به شناسایی اولویت‌های مناسب‌سازی اماکن عمومی از دیدگاه جانبازان و معلولان در سطح ملی، انجام ۲۰۲ فعالیت فرهنگ‌سازی در زمینه مناسب‌سازی و تصویب دو دوره آموزشی در این زمینه برای کارکنان بنیاد شهید و امورایثارگران و همچنین آموزش کارکنان سایردستگاه‌ها در سراسر کشور، مشارکت در تدوین سند راهبردی مناسب‌سازی کشور +۰و..... اشاره کرد.

ایجاد، توسعه و تکمیل مراکز فرهنگی، ورزشی و توانبخشی

از سال ۹۲ از مجموع ۹۹ فاز برنامه‌ریزی شده ساخت مجتمع‌های فرهنگی، ورزشی و توانبخشی، ۳۳ فاز تکمیل و به بهره‌برداری رسیده است و مجموعا تا کنون قریب ۵۰۰ میلیارد تومان صرف ساخت مجتمع‌های فرهنگی، ورزشی و توانبخشی ایثار در سراسر کشور شده و براساس توافقنامه امضا شده با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مقرر شده که فاز توانبخشی این مجتمع‌ها به عنون مراکز تخصصی توانبخشی برای ایثارگران و عموم مردم مورد بهره‌برداری قرار گیرد.

حوزه سلامت و بهداشت و درمان ایثارگران

۷۷۱ هزار و ۸۵۱ نفر از ایثارگران و افراد تحت تکفل آنها که تحت پوشش بیمه دستگاهی نمی‌باشند از طریق سازمان بیمه سلامت تحت پوشش بیمه همگانی قرار گرفته‌اند. همچنین یک میلیون و ششصد و پنجاه و شش هزار و ششصد و شصت و چهارنفر از ایثارگران و افراد تحت تکفل‌شان اعم از غیرشاغل، شاغل و بازنشسته(به جز نیروهای مسلح) نیز تحت پوشش بیمه تکمیلی قرار گرفته‌اند و بر اساس قرارداد منعقده همه هزینه‌های درمانی آنها براساس مواد قانونی و درحدود تعهدات در سراسر کشور تأمین و پرداخت می‌شود.

صندوق سلامت ایثارگران

احیای صندوق سلامت ایثارگران با هدف تأمین هزینه‌های درمانی مازاد از تعهدات بیمه‌های همگانی و تکمیلی و درمان خاص ایثارگران و ایجاد آسودگی خیال ایثارگران ایجاد شده است. این صندوق در مجموع از سال ۹۲ تا پایان بهمن ماه سال ۹۶ با کمک و پرداخت ۱۵۰ میلیارد ریال از هزینه‌های پزشکی ایثارگران ایفای نقش کرده است.

جذب متخصصان خارجی به جای اعزام جانبازان به خارج از کشور برای درمان

بنیاد شهید و امورایثارگران با هدف صرفه‌جویی در منابع، انتقال دانش روز پزشکی و ارتقای کیفی درمان و آموزش پزشکان داخل کشور و افزایش تعداد جانبازان نیازمند به معاینه و ویزیت و درمان، رویکرد خود مبنی بر اعزام جانبازان به خارج از کشور را با رویکرد جذب متخصصان خارجی و متخصصان ایرانی خارج از کشور صاحب صلاحیت جایگزین کرده است. با این حال جانبازانی که  امکان مداوای‌شان در داخل میسر نبوده و نیاز به امکانات بیشتری دارند، به کشورهای پیشرفته اعزام خواهند شد. بدین ترتیب در مجموع از سال ۹۲ تا پایان بهمن ماه سال ۹۶ تعداد ۱۱۵ تیم پزشکی خارجی به ایران دعوت شده‌اند و در این بین سه هزار و نصد و چهل و یک نفر از جانبازان ویزیت و یک هزار و نود و هشت نفر مورد عمل جراحی قرار گرفته‌اند. طی همین مدت ۵۲ نفراز جانبازان برای طی مراحل تکمیل درمان به خارج از کشور اعزام شده‌اند.

پایش سلامت ایثارگران

بنیاد با رویکرد مراجعه خادم به مخدوم و حفظ منزلت ایثارگران با تلاش برای افزایش سلامت جسمی ایثارگران «طرح پایش سلامت ایثارگران» را تعریف و اجرایی کرده است. در این طرح که از اولین طرح‌های مراقبت مستقیم و نزدیک از افراد پرخطر در معرض بیماری است انجام خدمات بالینی در منزل مانند ویزیت پزشکی، خدمات مراقبتی و پرستاری، فیزیوتراپی، پانسمان و تزریقات، خدمات ICU و.... در منزل و براساس وضعیت بالینی بیمار و نظر پزشک معالج ارائه می‌شود. با توجه به اهمیت این طرح در کاهش هزینه‌های خانواده و نهایتا بنیاد و همچنین استقبال از این طرح، به مرور جامعه تحت پوشش افزایش خواهد یافت که تا پایان بهمن ماه سال جاری تعداد ۱۶۰ هزار نفر از ایثارگران معظم شامل جانبازان، والدین و همسران شهدا تحت پوشش طرح پایش سلامت قرار گرفته‌اند.

کمیسیون‌های پزشکی

با افزایش سن جانبازان و مشکلات جسمی ناشی از افزایش سن و مجروحیت‌ها و بیماری‌های آنها و مجروحان جدید سال‌های اخیر، متقاضیان شرکت در کمیسیون‌های تعیین درصد، حالت اشتغال و... در ستاد بنیاد و استان‌ها به صورت اعزام تیم‌های تخصصی درحال اجراست. در رویکرد جدید کمیسیون‌های پزشکی افزایش دقت در ویزیت و تعامل اقناعی با جامعه ایثارگران در دستورکار قرار دارد. در مجموع از سال ۹۲ تا پایان بهمن ماه سال ۹۶ با برگزاری جلسات کمیسیون پزشکی در زمینه‌های مختلف نزدیک به ۱۸۵ هزار و ۶۰۶ پرونده مورد بررسی قرار گرفته است.

اعزام تیم‌های تخصصی به استان‌های کم برخوردار

با توجه به توزیع نامناسب نیروهای تخصصی در مانی در سطح کشور و به منظور رعایت عدالت و سهولت دسترسی به خدمات درمانی، بنیاد تیم‌های تخصصی و فوق تخصصی درمانی را براساس نیاز ایثارگران به استان‌های کم برخوردار اعزام کرده است. این اقدام علاوه بر رضایتمندی ایثارگران باعث کاهش هزینه‌های مسافرت‌های درمانی و جلوگیری از دوری ایثارگر از خانواده‌اش شده است. در مجموع از سال ۹۲ تا پایان بهمن ماه سال ۹۶ با اعزام ۸۸ تیم تخصصی حدود هفت هزار و ششصد و هشتاد نفر از ایثارگران معظم توسط این تیم‌ها ویزیت و درمان شده‌اند.

برخی کلینیک‌های تخصصی در ارائه خدمات درمانی به ایثارگران شامل مرکز ارتز و پروتز کوثر، مرکز امداد آمبولانس کوثر، مرکز تصویربرداری کوثر، کلینیک شاهد، کلینیک تخصصی مصدومین شیمیایی است.

همچنین تا کنون حدود ۱۵۰ تشکل(دارای مجوز رسمی) ثبت و در حال فعالیت هستند و ۱۵ مورد نیز درحال بررسی است. تعداد نخبگان شاهد و ایثارگر هشت هزار و پانصد نفر است که با فعالیت آنها از سال ۹۲ تا کنون ۲۰۴ اختراع ثبت شده و هشت هزار و نهصد و نود و شش مقاله ISI و علمی و پژوهشی منتشر شده و همچنین ۲۸ مدال در المپیادها کسب شده است.


  منبع: مبشرین|پایگاه خبر قرآنی و معارف اسلامی
       لینک مستقیم   :   http://mobasherin.ir/shownews.aspx?id=18074

نظـــرات شمـــا






سال 1402سال 1402