شنبه 1 اردیبهشت سال 1403 Sat, 20 Apr 2024 16:58:44 GMT
کد خبر : 10125       تاریخ : 1396/05/27 08:55:55
اولین دوره تربیت مربی نهج البلاغه آغاز شد/گزارشی از جزئیات برگزاری دوره

اولین دوره تربیت مربی نهج البلاغه آغاز شد/گزارشی از جزئیات برگزاری دوره

دبیر اجرایی دوره تربیت مربی نهج‌البلاغه با اشاره به حضور ۸۰ نفر در این دوره گفت: هدف ما روش علمی استفاده از نهج‌البلاغه می‌باشد چرا که در کشور کلاس‌های زیادی برگزار می‌شوند اما هدفمند و علمی نیستند.

به گزارش  مبشرین، مراسم افتتاحیه اولین دوره تربیت مربی نهج‌البلاغه صبح امروز با حضور حجت‌الاسلام محمدرضا حشمتی معاون قرآن و عترت وزارت ارشاد، آیت‌الله دین‌پرور رییس بنیاد نهج‌البلاغه و جمعی از اساتید این حوزه در خانه اندیشمندان علوم انسانی برگزار شد.

علیقلی، دبیر اجرایی دوره تربیت مربی نهج‌البلاغه در پایان این مراسم با بیان اینکه امروزه در هر حرکتی که انسان در زندگی خود انجام می‌دهد ابتدا سه سوال چیستی، چرایی و چگونگی می‌پرسد، گفت: در مورد این دوره باید بگوییم که نهج‌البلاغه چیست، چرا باید با او آشنا شویم و اینکه ما در زندگی ما چه نقشی می‌تواند داشته باشد؛ این سوالاتی است که در این دوره مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

وی با اشاره به هدف برگزاری این دوره‌ها اظهار کرد: هدف ما روش علمی استفاده از نهج‌البلاغه می‌باشد چرا که در کشور کلاس‌های زیادی برگزار می‌شوند اما هدفمند و علمی نیستند.

علیقلی با بیان اینکه آشنایی با متن و زیبایی‌های این کتاب و سبک زندگی اسلامی هدف دیگر ما در این دوره است، خاطرنشان کرد: این دوره در 4 ترم تنظیم شده است و کلاس‌ها در روزهای پنجشنبه از ساعت 9 صبح تا 5 بعدازظهر برگزار می‌شود.

دبیر اجرایی این دوره با بیان اینکه فقط در 4 ترم آزمونی از این دوره برگزار می‌شود، تصریح کرد: کسانی که از مجموع 100 امتیاز 70 امتیاز را کسب کنند مدرک علمی تربیت مربی نهج‌البلاغه را خواهند گرفت و ما در حوزه‌های علمیه و دانشگاه‌ها از آنها استفاده خواهیم کرد.

وی با اشاره به مباحث مطرح‌شده در این دوره‌ها تصریح کرد: نهج‌البلاغه‌شناسی در ترم اول، روش‌شناسی نهج‌البلاغه در ترم دوم، موضوع‌شناسی نهج‌البلاغه در ترم سوم و ترم چهارم به صورت کارگاهی در رابطه با روش تدریس نهج‌البلاغه مورد بررسی قرار می‌گیرد.

علیقلی با اشاره به اساتید حاضر در این دوره گفت: آیت‌الله دین‌پرور، مصطفی دلشاد تهرانی، استاد مجید معارف، حسین استادولی، دکتر محمدعلی مجد فقیهی و ... در این دوره‌ها حضور دارند.

دبیر اجرایی این دوره با بیان اینکه این دوره با حضور 80 نفر از شرکت‌کنندگان برگزار می‌شود، اظهار کرد: با توجه به ثبت‌نام 350 نفر از عزیزان ظرفیت استفاده از 80 نفر برای ما مقدور بود این در حالی است که 60 درصد شرکت‌کنندگان دارای مدرک کارشناسی ارشد از رشته‌های قرآن و حدیث دارند./شبستان


  منبع: مبشرین|پایگاه خبر قرآنی و معارف اسلامی
       لینک مستقیم   :   http://mobasherin.ir/shownews.aspx?id=10125

نظـــرات شمـــا






سال 1402سال 1402