شنبه 1 اردیبهشت سال 1403 Sat, 20 Apr 2024 14:37:28 GMT
کد خبر : 10031       تاریخ : 1396/05/23 16:27:2
«گینه» با مردمی علاقه‌مند به قرائت قرآن
فربین بیان کرد:

«گینه» با مردمی علاقه‌مند به قرائت قرآن

علی فربین، قاری ممتاز و مدرس قرآن از چهارم خرداد الی هفتم تیرماه در مسجد و مصلای الفیصل گینه کوناکری، مسجد امام و رهبر تیجانیه، مسجد اوآسیس و مسجد امام فولانی بارهو به تلاوت پرداخت، وی از این سفر نکاتی را بیان کرد.

به گزارش مبشرین، علی فربین، قاری و مدرس قرآن کریم از چهارم خردادماه الی هفتم تیرماه سال جاری به مدت یک ماه در مسجد و مصلای الفیصل گینه کوناکری، مسجد امام و رهبر تیجانیه، مسجد اوآسیس و مسجد امام فولانی بارهو به تلاوت پرداخت.

وی در جمع شیعیان مسجد المصطفی(ص) وابسته به جامعةالمصطفی(ص) العالمیه، جمعیت اهل البیت و در جمع برادران شیعه و لبنانی‌های مقیم کوناکری طی روزهای حضور هر روز جلسه آموزشی و نغمات قرآنی داشت.

فربین، طی ۳۵ روز اقامت در کشور گینه که ۷۰ درصد مسلمان دارد به فعالیت‌های مختلف تبلیغی پرداخت. وی در حاشیه افتتاحیه جلسه قرآن خود، دقایقی به مصاحبه با خبرنگار ایکنا اختصاص داد.

علی فربین با بیان اینکه کشور گینه، کشوری بسیار مستعد برای فعالیت و تبلیغ است، گفت: به مسئولان امر، پیشنهاد دادم تا یک قاری یا حافظ به صورت دائمی در آنجا باشد و به صورت دائم در آنجا فعالیت کند و قرائت تحقیق را در آنجا تقویت کند؛ چرا که فقط تلاوت ترتیل وجود دارد.

این قاری ممتاز ادامه داد: در سفری که انجام شد، ظهرها در مساجد کوناکری، تلاوت اذانگاهی برگزار می‌شد، همچنین بعد از ظهرها ساعت ۱۶ جلسه‌ای داشتیم برای طلبه‌های آفریقایی شیعه که در آنجا ساکن بودند. اکثراً از طلبه‌های جامعة‌المصطفی(ص) بودند که با زبان عربی آشنایی داشتند و بنده نیز با زبان عربی تدریس می‌کردم. در این جلسات لوح‌های فشرده را آماده و پخش کردم.‌ تلاوت‌های قاریان و اساتید را پخش کردم از جهت اینکه آشنایی با نغمات و صوت و لحن و نکات لازم برایشان حاصل شود.

 

این مدرس قرآن با اشاره به اینکه مقداری هم آنها را با قرائات مختلف قرآن آشنا کردم گفت: مباحث اختلاف قرائات فقط در جلسه تخصصی و با تعداد معدودی مطرح شد؛ چرا که موضوع حساسیت‌برانگیزی هست و نباید شائبه‌ای پیش بیاید و تبلیغات سوئی ایجاد شود.

 

فربین در ادامه گفت: طی ماه رمضان و بعد از افطار نیز در حسینیه لبنانی‌ها مراسمی برگزار می‌شد که شیخ لبنانی در آنجا سخنرانی می‌کرد و میهمانان به صورت خانوادگی شرکت می‌کردند. بنده نیز قبل از سخنرانی به تلاوت آیاتی از کلام الله مجید می‌پرداختم.

 

این مدرس قرآن با بیان اینکه در کشور گینه مانند کشورهای دیگر آفریقایی فقر اقتصادی و فرهنگی هست، گفت: اگر روی آنها کار شود و سرمایه‌گذاری صورت گیرد، می‌توانند به سمت مذهب بیایند؛ چرا که پس از ماه مبارک رمضان و عید فطر، دوباره مسلمانانشان، لباس‌های سنتی را پوشیدند و به فعالیت‌های روزمره خود از جمله شب‌نشینی‌ها و دیسکو رفتن‌ها و نوشیدنی‌های غیرمجاز و ... ادامه دادند.

گینه، کشوری مستعد برای فعالیت قرآنی

 

 همچنین، یک هفته مانده به عید فطر یک گروه پزشکی ۲۰ نفره به آنجا آمدند و خدمات پزشکی رایگان ارائه دادند که به عنوان یک کار انسان‌دوستانه بسیار موثر و قابل تقدیر بود.

جمهوری گینه کشوری است در شمال غربی آفریقا در سواحل اقیانوس اطلس و پایتخت آن کوناکری است، جمعیت این کشور ۱۰ میلیون نفر و زبان رسمی آن فرانسوی است، زبان‌های بومی رایج آن عبارتند از فولانی، مالینکه و سوسو، این کشور در دوم اکتبر ۱۹۵۸ از فرانسه مستقل شده‌ است و واحد پول گینه فرانک گینه است، همچنین ۸۵ درصد از جمعیت این کشور مسلمان هستند و ۱۰ درصد از مردم این کشور نیز مسیحی‌اند./ایکنا


  منبع: مبشرین|پایگاه خبر قرآنی و معارف اسلامی
       لینک مستقیم   :   http://mobasherin.ir/shownews.aspx?id=10031

نظـــرات شمـــا






سال 1402سال 1402